Addenda Kft.

Rólunk, cégtörténet


Vállalkozásunk közel 30 éve segíti a Mosonmagyaróvár környéki építkezőket, felújítókat álomotthonuk kivitelezésében.
Célunk az, hogy ennyi év után is élményt nyújtsunk vásárlóinknak sok éves tapasztalatainkkal, rugalmasságunkkal és közvetlen, baráti kiszolgálással.

A TÜZÉP telep 1990-ben indult el, akkor még egy régi családi ház udvarán. Az évek során egyre több visszatérő, hűséges vásárlónk lett, akik azóta is cégünk mellett teszik le a voksot, ha építőanyagra van szükségük.

A lelkes, kitartó munkának köszönhetően vállalkozásunk forgalma dinamikusan nőtt, így folyamatosan bővültünk. Új emberek érkeztek, egyre nagyobb terepre és gépparkra volt szükségünk ahhoz, hogy a továbbiakban is tartani tudjuk a vásárlóink által megszokott színvonalat.

2009-es évet cégünk két megtisztelő díjat is elnyert. Mosonmagyaróvár város mecénása különdíját a városban működő civil szervezetek ajánlásának köszönhetően, valamint az év szolgáltatója kitüntetést.

Az elmúlt 10 évben felfigyeltünk arra, hogy vásárlóinkat, már nem csak személyesen, hanem digitális környezetben is támogathatjuk. 2019-ben készülő új honlapunkon már otthonuk kényelméből kérhetik ajánlatunkat és fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel.

Széchenyi 2020